Галерија

 

 

Ревија на Традиционални Македонски Носии на Н.У. Танец

Ревија на Традиционални Македонски Носии на Н.У. Танец

Есенски Музички Свечености Во Чест на: Васка Илиева, Никола Бадев, Александар Сариевски и Кочо Петровски

Есенски Музички Свечености Во Чест на: Васка Илиева, Никола Бадев, Александар Сариевски и Кочо Петровски

Концерт во Тетово

Концерт во Тетово

Концерт во Прилеп по повод 75 години од НОБ

Концерт во Прилеп по повод 75 години од НОБ

Хуманитарен концерт за поплавените региони во Скопје

Хуманитарен концерт за поплавените региони во Скопје

СКОПСКО ЛЕТО - ВОКАЛНО ИНСТРУМЕНТАЛЕН КОНЦЕРТ, СКОПЈЕ

СКОПСКО ЛЕТО - ВОКАЛНО ИНСТРУМЕНТАЛЕН КОНЦЕРТ, СКОПЈЕ

Балканска Турнеа I Концерти во Федерација на Босна и Херцеговина

Балканска Турнеа I Концерти во Федерација на Босна и Херцеговина

Концерт во Тиват – Црна Гора

Концерт во Тиват – Црна Гора

Концерт во Бар – Црна Гора

Концерт во Бар – Црна Гора

70 години од Трансфузиологија на Република Македонија

70 години од Трансфузиологија на Република Македонија
1234567891011121314151617181920212223