Галерија

 

 

Уметниците Даруваат Живот - 5та Голема Крводарителна Акција во Н.У.Танец

Уметниците Даруваат Живот - 5та Голема Крводарителна Акција во Н.У.Танец

Велигденски Концерт во Свети Николе

Велигденски Концерт во Свети Николе

Велигденски Концерт во Струмица

Велигденски Концерт во Струмица

Традиционален Велигденски Концерт

Традиционален Велигденски Концерт

Оро се вие крај Манастирот – Концерт на Н.У. Танец во Велес

Оро се вие крај Манастирот – Концерт на Н.У. Танец во Велес

Оро се вие крај Манастирот – Концерт на Н.У. Танец во Битола

Оро се вие крај Манастирот – Концерт на Н.У. Танец во Битола

Почесен и единствен гостин од Европа на свечено отварање на Шаржа Херитиџ Денови во Обединети Арапски Емирати

Почесен и единствен гостин од Европа на свечено отварање на Шаржа Херитиџ Денови во Обединети Арапски Емирати

Оро се вие крај Манастирот – Концерт на Н.У. Танец во Охрид

Оро се вие крај Манастирот – Концерт на Н.У. Танец во Охрид

Бекстјџ прослава 7ми роденден

Бекстјџ прослава 7ми роденден

Одбележани 110 години од смртта на Ѓорѓи Сугарев

Одбележани 110 години од смртта на Ѓорѓи Сугарев
1234567891011121314151617181920212223