Галерија

 

 

Концерт во Благоевград – Бугарија

Концерт во Благоевград – Бугарија

Концерт во Гоце Делчев – Бугарија

Концерт во Гоце Делчев – Бугарија

Велигденски Концерт во Струга по повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ”.

Велигденски Концерт во Струга по повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ”.

Велигденски Концерт во Берово по повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ”.

Велигденски Концерт во Берово по повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ”.

Велигденски Концерт во Гостивар по повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ” во Центар за Култура - Гостивар.

Велигденски Концерт во Гостивар по повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ” во Центар за Култура - Гостивар.

Македонија за Гинис

Македонија за Гинис

Официјално Отварање на Саем за Туризам во Скопје

Официјално Отварање на Саем за Туризам во Скопје

Велигденски Концерт во Битола повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ” во Центар за Култура - Битола.

Велигденски Концерт во Битола повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ” во Центар за Култура - Битола.

Велигденски Концерт по повод 65 години од Основање на Танец во Гевгелија

Велигденски Концерт по повод 65 години од Основање на Танец  во Гевгелија

Танец како и секогаш ги подржува хуманитарните настани како што е светски ден на Децата со Аутизам

Танец како и секогаш ги подржува хуманитарните настани како што е светски ден на Децата со Аутизам
1234567891011121314151617181920212223