Галерија

 

 

Голема Благодарност до Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија и Поглаварот на Македонска Православна Црква – Архиепископ Охридски и Македонски и Митрополит Скопски Г.Г. Стефан за доделување на орден “СВЕТИ КЛИМЕНТ” од Прв Ред кој е високо Црковно одлицие кое се доделува за заслуги

Голема Благодарност до Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија и Поглаварот на Македонска Православна Црква – Архиепископ Охридски и Македонски и Митрополит Скопски Г.Г. Стефан за доделување на орден “СВЕТИ КЛИМЕНТ” од Прв Ред  кој е високо Црковно одлицие кое се доделува за заслуги

Свечена Академија 65 години од Основање на Национална Установа Ансамбл за Народни Песни и Игри на Македонија "TAНЕЦ”

Свечена Академија 65 години од Основање на Национална Установа Ансамбл за Народни Песни и Игри на Македонија "TAНЕЦ”

Промоција на Книга за Н.У. Танец и ДВД- Песни за Јунаците

Промоција на Книга за Н.У. Танец и ДВД- Песни за Јунаците

Н.У. Танец почесен гостин по повод 65 години од своето формирање на Жикина Шареница во Белград на РТС

Н.У. Танец почесен гостин по повод 65 години од своето формирање на Жикина Шареница во Белград на РТС

Настап на Машката Пеачка Група при Н.У. Танец како меѓу институционална соработка со Музеј на Македонската Борба – Пријател на Децата

Настап на Машката Пеачка Група при Н.У. Танец како меѓу институционална соработка со Музеј на Македонската Борба – Пријател на Децата

Прес на Работната Програма на Н.У. Танец за 2014 година и Посета на Министер за Култура Др. Елизабета Канцеска Милевска

Прес на Работната Програма на Н.У. Танец за 2014 година и Посета на Министер за Култура Др. Елизабета Канцеска Милевска

Настап на Машката Пеачка Група на Н.У. Танец на Буба Мара на популарноста - 2014

Настап на Машката Пеачка Група на Н.У. Танец на Буба Мара на популарноста - 2014

Прес Конференција и Промоција на ЦД Незаборав 2

Прес Конференција и Промоција на ЦД Незаборав 2

Танец и Црвен Крст на Кисела Вода

Танец и Црвен Крст на Кисела Вода

Единстевениот Национален Ансамбл "Танец" одржa Неповторлив Спектакуларен Новогодишен Концерт во МНТ новиот Театар

Единстевениот Национален Ансамбл "Танец" одржa Неповторлив Спектакуларен Новогодишен Концерт во МНТ новиот Театар
1234567891011121314151617181920212223