Галерија

 

 

Целовечерен Концерт по повод ден на Град Струмица

Целовечерен Концерт по повод ден на Град Струмица

Концерт по повод ден на Општина Карпош

Концерт по повод ден на Општина Карпош

Прослава по повод ден на Општина Велес настап на машката пеачка група на Н.А. Танец

Прослава по повод  ден на Општина Велес  настап на машката пеачка група на Н.А. Танец

Настап на машката пеачка група на Танец на Игор Џамбазов 50 години концерт

Настап на машката пеачка група на Танец на Игор Џамбазов 50 години концерт

Настап на Н.У. Танец на Свечена Академија по повод 120 години од Македонската Револуционерна борба и ден на ВМРО

Настап на Н.У. Танец на Свечена Академија по повод 120 години од Македонската Револуционерна борба и ден на ВМРО

Настап на машката пеачка група при Н.У. Танец по повод презентација на новата копија од црешовото топче и 120 години од Македонската Револуционерна борба и ден на ВМРО

Настап на машката пеачка група при Н.У. Танец по повод презентација на новата копија од црешовото топче и 120 години од Македонската Револуционерна борба и ден на ВМРО

Песни за Јунаците. Вокално инструментален концерт на Н.У.Танец во соработка со Музеј на Македонска Борба за Државност и Самостојност по повод ден на ВМРО

Песни за Јунаците. Вокално инструментален концерт на Н.У.Танец во соработка со Музеј на Македонска Борба за Државност и Самостојност по повод ден на ВМРО

Спектакуларен концерт ИГРАЈ – ЗАИГРАЈ на националните ансамбли КОЛО – Србија и ТАНЕЦ – Македонија. Македонска Опера и Балет – Скопје.

Спектакуларен концерт ИГРАЈ – ЗАИГРАЈ на националните ансамбли КОЛО – Србија и ТАНЕЦ – Македонија. Македонска Опера и Балет – Скопје.

Национална Установа Центар за Култура – Битола, Македонија. Спектакуларен концерт ИГРАЈ – ЗАИГРАЈ на националните ансамбли КОЛО – Србија и ТАНЕЦ – Македонија.

Национална Установа Центар за Култура – Битола, Македонија. Спектакуларен концерт ИГРАЈ – ЗАИГРАЈ на националните ансамбли КОЛО – Србија и ТАНЕЦ – Македонија.

Дом на Култура “Кочо Рацин” – Кичево, Македонија. Спектакуларен концерт ИГРАЈ – ЗАИГРАЈ на националните ансамбли КОЛО – Србија и ТАНЕЦ – Македонија

Дом на Култура “Кочо Рацин” – Кичево, Македонија. Спектакуларен концерт ИГРАЈ – ЗАИГРАЈ на националните ансамбли КОЛО – Србија и ТАНЕЦ – Македонија
1234567891011121314151617181920212223