Галерија

 

 

Концерт на Н.У. Танец во Ресен на Свечено Отварање на Преспански Јаболкобер 2013

Концерт на Н.У. Танец во Ресен на Свечено Отварање на Преспански Јаболкобер 2013

Настап на машката пеачка група при Н.У. Танец на Официјалната посета на Претседателот на Р. Полска Г-дин Бронислав Коморовски на Р. Мaкедонија.

Настап на машката пеачка група при Н.У. Танец на Официјалната посета на Претседателот на Р. Полска Г-дин Бронислав Коморовски  на Р. Мaкедонија.

5 ти конгрес на дерматовенеролози на Македонија со меѓународно учество.

5 ти конгрес на дерматовенеролози на Македонија со меѓународно учество.

Посета на Делегација на Нaродот на Хунзите и промоција на книга за Народот на Хунзите

Посета на Делегација на Нaродот на Хунзите и промоција на книга за Народот на Хунзите

Затворање на Вевчанско Културно Лето 2013. Прослава за независност на Република Македонија

Затворање на Вевчанско Културно Лето 2013. Прослава за независност на Република Македонија

Концерт по повод ден на општината Пробиштип и прослава на Независност на Република Македонија

Концерт по повод ден на општината Пробиштип и прослава на Независност на Република Македонија

Испраќање на Македонската Кошаркарска Репрезентација на Европско првенство.

Испраќање на Македонската Кошаркарска Репрезентација на Европско првенство.

Настап на Н.У. Танец на Официјалната посета на Претседателот на Р. Словенија Г-дин Боруд Пахор на Р. Мaкедонија.

Настап на Н.У. Танец на Официјалната посета на Претседателот на Р. Словенија Г-дин Боруд Пахор на Р. Мaкедонија.

Настап на Мечкин Камен - 2ри Август - Илинден, Крушево.

Настап на Мечкин Камен - 2ри Август - Илинден, Крушево.

Концерт на Танец - по Пoвод Илинденски Денови 2013, Битола

Концерт на Танец - по Пoвод Илинденски Денови 2013, Битола
1234567891011121314151617181920212223