Галерија

 

 

Концерт на Танец - Незаборав од Традиционалното до Новото, Летна сцена на Плато пред Универзална Сала.

Концерт на Танец - Незаборав од Традиционалното до Новото, Летна сцена на Плато пред Универзална Сала.

Гоцеви Денови 2013 - Концерт во Делчево

Гоцеви Денови 2013 - Концерт во Делчево

Радовишко Културно Лето 2013

Радовишко Културно Лето 2013

Отварање на 52, Балкански Фестивал на Народни Песни и Игри со Цeловечерен Концерт на Н.У. Танец

Отварање на 52, Балкански Фестивал на Народни Песни и Игри со Цeловечерен Концерт на Н.У. Танец

Вокално Инструментален Концерт на 10ти Интернационален Фестивал во Велес.

Вокално Инструментален Концерт на 10ти Интернационален Фестивал во Велес.

Уметниците Даруваат Живот - Голема Крводарителна Акција во Н.У.Танец

Уметниците Даруваат Живот - Голема Крводарителна Акција во Н.У.Танец

Концерт по повод 65 години од Постоење на Детски Културен Центар – Карпош (Пионерски Дом)заеднички настап на Танец и ДКЦ.

Концерт по повод 65 години од Постоење на Детски Културен Центар – Карпош (Пионерски Дом)заеднички настап на Танец и ДКЦ.

Свечено отварање на 24то Бродско Лето - Славоски Брод, Хрватска

Свечено отварање на 24то Бродско Лето - Славоски Брод, Хрватска

Целовечерен Концерт на Н.У. Танец во Виена

Целовечерен Концерт на Н.У. Танец во Виена

Заеднички концерт на Националните Ансамбли, Коло и Танец во Дом на Синдикати – Белград

Заеднички концерт на Националните 
 Ансамбли, Коло и Танец во Дом на Синдикати – Белград
1234567891011121314151617181920212223