Галерија

 

 

Македонски Денови на Култура во Шведска

Македонски Денови на Култура во Шведска

Настап на Н.У. Танец во Израел

Настап на Н.У. Танец во Израел

Пречек на Јохан Тарчуловски во организација на Владата на Република Македонија

Пречек на Јохан Тарчуловски во организација на Владата на Република Македонија

Голем Хуманитарен Концерт во организација на домот на култура Григор Прличев - Охрид и Н.У. Танец за собирање на средства за Манастирот Трескавец.

Голем Хуманитарен Концерт во организација на домот на култура Григор Прличев - Охрид и Н.У. Танец за собирање на средства за Манастирот Трескавец.

Настап на машката пеачка група на Европска Филмска Академија – ЕСРА

Настап на машката пеачка група на Европска Филмска Академија – ЕСРА

Настап на Машката Пеачка Групана Н.У. Танец на Изложба на Книги и Фотографии “Прогонството што Трае”

Настап на Машката Пеачка Групана Н.У. Танец на Изложба на Книги и Фотографии “Прогонството што Трае”

Поетите и Културата во Одбрана на Вистината за Македонија и Македонскиот Идентитет - Настап на Машката Пеачка Група на Н.У. Танец.

Поетите и Културата во Одбрана на Вистината за Македонија и Македонскиот Идентитет - Настап на Машката Пеачка Група на Н.У. Танец.

Официјално отвoрање на СПОМЕН собата на Н.У. ТАНЕЦ и посета на Министерот за Култура на РМ. Др. Елизабета Канческа Милевска

Официјално отвoрање на СПОМЕН собата на Н.У. ТАНЕЦ и посета на Министерот за Култура на РМ.  
Др. Елизабета Канческа Милевска

Голем Хуманитарен Концерт во Прилеп за Обнова на Манастирот ТРЕСКАВЕЦ

Голем Хуманитарен Концерт во Прилеп за Обнова на Манастирот ТРЕСКАВЕЦ

Асовите бираат Асови

Асовите бираат Асови
1234567891011121314151617181920212223