Галерија

 

 

Снимање на Новогодишна Програма на МТВ 1 каде и Танец имаше учество

Снимање на Новогодишна Програма на МТВ 1 каде и Танец имаше учество

ЕДИНСТВЕНИОТ НАЦИОНАЛЕН АНСАМБЛ ТАНЕЦ ОДРЖА НЕПОВТОРЛИВ СПЕКТАКУЛАРЕН НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ ВО МОБ

ЕДИНСТВЕНИОТ НАЦИОНАЛЕН АНСАМБЛ ТАНЕЦ ОДРЖА НЕПОВТОРЛИВ СПЕКТАКУЛАРЕН НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ ВО МОБ

Танец во 3та емисија на Плетенка Младинскиот оркестар (подмладокот) и женската пеачка група на Танец во Плетенка 3та емисија на МТВ сателит.

Танец во 3та емисија на Плетенка

Младинскиот оркестар (подмладокот) и женската пеачка група на Танец во Плетенка 3та емисија на МТВ сателит.

Македонија Секаде и Секогаш Танец на Хуманитарен Концерт - Уметниците со Љубов за Името

Македонија Секаде и Секогаш
Танец на Хуманитарен Концерт - Уметниците со Љубов за Името

Младинскиот оркестар (подмладокот) и машката пеачка група на Танец во Плетенка 2ра емисија на МТВ сатели

Младинскиот оркестар (подмладокот) и машката пеачка група на Танец во Плетенка 2ра емисија на МТВ сатели

Гости во новата емисија на МТВ сателитска програма ПЛЕТЕНКА

Гости во новата емисија на МТВ сателитска програма ПЛЕТЕНКА

Целовечерен Концерт по повод ден на ослободување на Тетово

Целовечерен Концерт по повод ден на ослободување на Тетово

Традиционален Есенски Концерт во Центар за Култура - Битола

Традиционален Есенски Концерт во Центар за Култура - Битола

Целовечерен Концерт во Гевгелија по Повод Ден на Градот

Целовечерен Концерт во Гевгелија по Повод Ден на Градот

Концерт Охрид - Билјанини Извори

Концерт Охрид - Билјанини Извори
1234567891011121314151617181920212223