Галерија

 

 

Македонски Денови на Културата во Киев – Украина. Целовечерен Концерт во Национална Киевска Опера и Балет

Македонски Денови на Културата во Киев – Украина.
Целовечерен Концерт во Национална Киевска Опера и Балет

Концерт по повод прослава на Општина Чешиново/Облешево

Концерт по повод прослава на Општина Чешиново/Облешево

Целовечерен Концерт на Централната Прослава по Повод 100 години од Градот Делчево

Целовечерен Концерт на Централната Прослава по Повод 100 години од Градот Делчево

Летен Културен Бран - Целовечерен Концерт во Неготино

Летен Културен Бран - Целовечерен Концерт во Неготино

Летен Културен Бран - Целовечерен Концерт во Кичево - Почеток 20.30

Летен Културен Бран - Целовечерен Концерт во Кичево - Почеток 20.30

Почесни Гости по Повод 50 години од Ансамблот Лучница и Целовечерен Концерт во Терхова, Словачка.

Почесни Гости по Повод 50 години од Ансамблот Лучница и Целовечерен Концерт во Терхова, Словачка.

Посета на Националниот Ансамбл Сласк и концерт во Koszecin, Полска.

Посета на Националниот Ансамбл Сласк и концерт во Koszecin, Полска.

УМЕТНИЦИТЕ ДАРУВААТ ЖИВОТ На 06.06.2012 Голема Крводарителна Акција во Националниот Ансамбл ТАНЕЦ

УМЕТНИЦИТЕ ДАРУВААТ ЖИВОТ
На 06.06.2012 Голема Крводарителна Акција во Националниот Ансамбл ТАНЕЦ

Кочани Град на Културата за 2012 - Целовечерен Концерт

Кочани Град на Културата за 2012 - Целовечерен Концерт

Целовечерен Концерт на Долни Сарај во Охрид - Отварање на Балкански Фестивал.

Целовечерен Концерт на Долни Сарај во Охрид - Отварање на Балкански Фестивал.
1234567891011121314151617181920212223