Галерија

 

 

Ѓердан - Ора и Песни, Скопско Лето 2012

Ѓердан - Ора и Песни, Скопско Лето 2012

Спектакуларен Хуманитарен Концерт на Танец, ДКЦ - Карпош и Универзална Сала

Спектакуларен Хуманитарен Концерт на Танец, ДКЦ - Карпош и Универзална Сала

Танец и Г-дин Carlos Slim

Танец и Г-дин Carlos Slim

Пречек на Кинескиот Потпретседател Г-дин Xi Jinping

Пречек на Кинескиот Потпретседател  Г-дин Xi Jinping

Танец на 20 години од Македонски Олимписки Комитет

Танец на 20 години од Македонски Олимписки Комитет

Танец и Златна Буба Мара на Популарноста 2012

Танец и Златна Буба Мара на Популарноста 2012

Калиопи и Танец - Подготовки за Македонска Вечер на Евровизија

Калиопи и Танец - Подготовки за Македонска Вечер на Евровизија

Целовечерен одушевувачки концерт во Националниот Театар на Катар во Доха.

Целовечерен одушевувачки концерт во Националниот Театар на Катар во Доха.

Танец и ракометарите на Македонија

Танец и ракометарите на Македонија

Новогодишен концерт МОБ - Скопје.

Новогодишен концерт МОБ - Скопје.
1234567891011121314151617181920212223