Галерија

 

 

Спектакуларен Концерт на Танец во Сава Центар - Белград, Србија, заедно со двата Национални Ансамбли на Србија Коло и Бугарија Филип Кутев.

Спектакуларен Концерт на Танец во Сава Центар - Белград, Србија, заедно со двата Национални Ансамбли на Србија Коло и Бугарија Филип Кутев.

"РАЗЛИЧНИ А ЕДНАКВИ" Хуманитарен Концерт во Универзална Сала - Скопје. Учество на Танец со "ТЕШКОТО".

"РАЗЛИЧНИ А ЕДНАКВИ" Хуманитарен Концерт во Универзална Сала - Скопје. Учество на Танец со "ТЕШКОТО".

Концет на хорот и оркестарот "есенски музички свечености". Почеток 20.00 часот во Македонски Народен Театар

Концет на хорот и оркестарот "есенски музички свечености". Почеток 20.00 часот во Македонски Народен Театар

(14.11-20.11) Гостување во Пекинг и Далијан, Кина. Со целовечерен концерт по повод Македонски денови на културата.

(14.11-20.11) Гостување во Пекинг и Далијан, Кина. Со целовечерен концерт по повод Македонски денови на културата.

Гостување во Талин, Естонија. Со целовечерен концерт по повод Македонски денови на културата.

Гостување во Талин, Естонија. Со целовечерен концерт по повод Македонски денови на културата.

45 години постоење УНИВЕРЗАЛНА САЛА - Скопје. Учество на Танец со "ТЕШКОТО".

45 години постоење УНИВЕРЗАЛНА САЛА - Скопје. Учество на Танец со "ТЕШКОТО".

Отворање на Светско првенство во КИК БОКС, арена Борис Трајковски - Скопје. Учество на Танец со песмата "ЗЕМЈО МАКЕДОНСКА"

Отворање на Светско првенство во КИК БОКС, арена Борис Трајковски - Скопје. Учество на Танец со песмата "ЗЕМЈО МАКЕДОНСКА"

(12-17.10 - 2011) Гостување на Меѓународен фестивал во Кушадаси, Турција.

(12-17.10 - 2011) Гостување на Меѓународен фестивал во Кушадаси, Турција.

Концерт во Прилеп по повод Прославата на градот и 20год. Независна Македонија.

Концерт во Прилеп по повод Прославата на градот и 20год. Независна Македонија.

„ОХРИДСКИ СТАРОГРАДСКИ СРЕДБИ“

„ОХРИДСКИ СТАРОГРАДСКИ СРЕДБИ“
1234567891011121314151617181920212223