Галерија

 

 

Оро се вие крај Манастирот – Концерт на Н.У. Танец во Валандово

Оро се вие крај Манастирот – Концерт на Н.У. Танец во Валандово

Оро се вие крај Манастирот – Концерт на Н.У. Танец во Кичево

Оро се вие крај Манастирот – Концерт на Н.У. Танец во Кичево

Промоција на аудио изданијата “НЕЗАБОРАВ” 3 и 4 во Музеј на Македонската Борба

Промоција на аудио изданијата “НЕЗАБОРАВ” 3 и 4 во Музеј на Македонската Борба

Посета на Др. Абдулазиз Дир. на Шарјах Институт за Национално Наследство на Обединети Арапски Емирати

Посета на Др. Абдулазиз Дир. на Шарјах Институт за Национално Наследство на Обединети Арапски Емирати

Спектакуларен НОВОГОДИШЕН Концерт во Македонаска Опера и Балет

Спектакуларен НОВОГОДИШЕН Концерт во Македонаска Опера и Балет

Посета на млади Амбасадори од Израел на Танец

Посета на млади Амбасадори од Израел на Танец

Свечена Академија по Повод 20 години од Стоматолошка Комора на Р.М.

Свечена Академија по Повод 20 години од Стоматолошка Комора на Р.М.

Прес Конференција на Мин. За Кулура за Национални Установи

Прес Конференција на Мин. За Кулура за Национални Установи

ЕСЕНСКИ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНСОСТИ - ВОКАЛНО ИНСТРУМЕНТАЛЕН КОНЦЕРТ

ЕСЕНСКИ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНСОСТИ - ВОКАЛНО ИНСТРУМЕНТАЛЕН КОНЦЕРТ

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕСЕНСКИ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНСОСТИ - ВОКАЛНО ИНСТРУМЕНТАЛЕН КОНЦЕРТ

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕСЕНСКИ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНСОСТИ - ВОКАЛНО ИНСТРУМЕНТАЛЕН КОНЦЕРТ
1234567891011121314151617181920212223