Галерија

 

 

Интернационална НИПП конференција

Интернационална НИПП конференција

ТАНЕЦ и Кошаркарите на Македонија

ТАНЕЦ и Кошаркарите на Македонија

„20 ГОДИНИ НЕЗАВИСНОСТ“ - Скопје

„20 ГОДИНИ НЕЗАВИСНОСТ“ - Скопје

„ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ“ - Берово

„ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ“ - Берово

„СВЕТИНИКОЛСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2011“ - Свети Николе

„СВЕТИНИКОЛСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2011“ - Свети Николе

Концерт на плоштадот во Крива Паланка

Концерт на плоштадот во Крива Паланка

„МОЛИ СЕ ЗА ГРАДОТ НАШ“ - Радовиш

„МОЛИ СЕ ЗА ГРАДОТ НАШ“ - Радовиш

Анкара, ТУРЦИЈА

Анкара, ТУРЦИЈА

„МАКЕДОНИЈА ПАМЕТИ!“ - Пелинце

„МАКЕДОНИЈА ПАМЕТИ!“ - Пелинце

„ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ - Битола

„ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ - Битола
1234567891011121314151617181920212223