Галерија

 

 

„МУЗИЧКА БЕЛЕГЗИЈА“ - Скопско лето

„МУЗИЧКА БЕЛЕГЗИЈА“ - Скопско лето

„ТОПОЛ КУЛТУРЕН БРАН“ - Велес

„ТОПОЛ КУЛТУРЕН БРАН“ - Велес

„СО ПЕСНИ НИЗ ВРЕМЕТО“ - Скопско лето

„СО ПЕСНИ НИЗ ВРЕМЕТО“ - Скопско лето

Концерт во Центар за обука Пепелиште - КРИВОЛАК

Концерт во Центар за обука Пепелиште - КРИВОЛАК

„БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ“ - Охрид, 06.07.2011

„БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ“ - Охрид, 06.07.2011

Концерт во склоп на „Гевгелија, град на културата 2011“

Концерт во склоп на „Гевгелија, град на културата 2011“

Концерт на ансамблот на градскиот плоштад во Кавадарци

Концерт на ансамблот на градскиот плоштад во Кавадарци

ТАНЕЦ на Марков Манастир

ТАНЕЦ на Марков Манастир

Возобновување на КУД - Тетово

Возобновување на КУД - Тетово

Настап на ТАНЕЦ во Народен театар „Антон Панов“ - Струмица

Настап на ТАНЕЦ во Народен театар „Антон Панов“ - Струмица
1234567891011121314151617181920212223