Галерија

 

 

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО БИТОЛА

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО БИТОЛА

Посета на Висока Делегација од Р. Кина

Посета на Висока Делегација од Р. Кина

Настап на Македонско Лекарско Друштво

Настап на Македонско Лекарско Друштво

Уметниците Даруваат Живот - 5та Голема Крводарителна Акција во Н.У.Танец

Уметниците Даруваат Живот - 5та Голема Крводарителна Акција во Н.У.Танец

РЕВИЈА НА НАРОДНИ НОСИИ ОД MАКЕДОНИЈА НА ФОЛК ФЕСТ ВАЛАНДОВО

РЕВИЈА НА НАРОДНИ НОСИИ ОД MАКЕДОНИЈА НА ФОЛК ФЕСТ ВАЛАНДОВО

Целовечерен Концерт 50 Години на Сцената со Лилјана Стоилковска

Целовечерен Концерт 50 Години на Сцената со Лилјана Стоилковска

Песни за Јунаците. Вокално инструментален концерт на Н.У.Танец во Виница

Песни за Јунаците. Вокално инструментален концерт на Н.У.Танец во Виница

Прес Конференција за Претстоечкиот Концерт 50 Години на Сцената со Лилјана Стоилковска

Прес Конференција за Претстоечкиот Концерт 50 Години на Сцената со Лилјана Стоилковска

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО КАВАДАРЦИ

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО КАВАДАРЦИ

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО МАКЕДОНСКИ БРОД

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО МАКЕДОНСКИ БРОД
1234567891011121314151617181920212223