Галерија

 

 

Целовечерен Концерт во Полипотамос - Неред, Грција

Целовечерен Концерт во Полипотамос - Неред, Грција

Песни за Јунаците. Вокално инструментален концерт на Н.У.Танец во Пехчево

Песни за Јунаците. Вокално инструментален концерт на Н.У.Танец во Пехчево

КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО КРИВОЛАК ЗА ВОЕНА АКАДЕМИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО КРИВОЛАК ЗА ВОЕНА АКАДЕМИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Отварање на 54, Балкански Фестивал на Народни Песни и Игри со Цeловечерен Концерт на Н.У. Танец. Сцената на Долни Сарај - Охрид

Отварање на 54, Балкански Фестивал на Народни Песни и Игри со Цeловечерен Концерт на Н.У. Танец. Сцената на Долни Сарај - Охрид

СКОПСКО ЛЕТО - ВОКАЛНО ИНСТРУМЕНТАЛЕН КОНЦЕРТ, СКОПЈЕ

СКОПСКО ЛЕТО - ВОКАЛНО ИНСТРУМЕНТАЛЕН КОНЦЕРТ, СКОПЈЕ

СВЕЧЕНА АКАДЕМИЈА ПО ПОВОД 20 ГОДИНИ ОД ВОЕНА АКАДЕМИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ДОМ НА АРМ

СВЕЧЕНА АКАДЕМИЈА ПО ПОВОД 20 ГОДИНИ ОД ВОЕНА АКАДЕМИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ДОМ НА АРМ

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО КРИВА ПАЛАНКА

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО КРИВА ПАЛАНКА

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО ВЕЛЕС КОЈ Е И ГРАД НА КУЛТУРАТА ЗА 2015 ВО МАКЕДОНИЈА

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО ВЕЛЕС КОЈ Е И ГРАД НА КУЛТУРАТА ЗА 2015 ВО МАКЕДОНИЈА

Песни за Јунаците. Вокално инструментален концерт на Н.У.Танец во Центар за Култура - Гостивар

Песни за Јунаците. Вокално инструментален концерт на Н.У.Танец во Центар за Култура - Гостивар

Песни за Јунаците. Вокално инструментален концерт на Н.У.Танец во Народен Театар - Гевгелија

Песни за Јунаците. Вокално инструментален концерт на Н.У.Танец во Народен Театар - Гевгелија
1234567891011121314151617181920212223