Галерија

 

 

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО ПЕТРИЧ, БУГАРИЈА

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО ПЕТРИЧ, БУГАРИЈА

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, БУГАРИЈА

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, БУГАРИЈА

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО ХАЏИДИМОВО, БУГАРИЈА

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО ХАЏИДИМОВО, БУГАРИЈА

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО ПОДГОРИЦА, ЦРНА ГОРА

ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ ВО ПОДГОРИЦА, ЦРНА ГОРА

ГАЛА КОНЦЕРТ НА АЦНИП “ИСКРА”- ТАНЕЦ ПОЧЕСЕН ГОСТИН 26.04.2015 СПОРТСКА ДВОРАНА СЛОБОДАН ШКЕРОВИЌ

ГАЛА КОНЦЕРТ НА АЦНИП “ИСКРА”- ТАНЕЦ ПОЧЕСЕН ГОСТИН 26.04.2015 СПОРТСКА ДВОРАНА СЛОБОДАН ШКЕРОВИЌ

РЕВИЈА НА НАРОДНИ НОСИИ ОД ЦРНАГОРА И МАКЕДОНИЈА. 25.04.2015 МУЗЕЈ И ГАЛЕРИЈА НА ПОДГОРИЦА, ЦРНА ГОРА

РЕВИЈА НА НАРОДНИ НОСИИ ОД ЦРНАГОРА И МАКЕДОНИЈА. 25.04.2015 МУЗЕЈ И ГАЛЕРИЈА НА ПОДГОРИЦА, ЦРНА ГОРА

Велигденски Концерт на ТАНЕЦ

Велигденски Концерт на ТАНЕЦ

Танец одржа Хуманитарен Концерт - Песни за Јунаците во Битола

Танец одржа Хуманитарен Концерт - Песни за Јунаците во Битола

Женска пеачка група на Н.У. Танец во Буба Мара на Популарноста 2015

Женска пеачка група на Н.У. Танец во Буба Мара на Популарноста 2015

Машката пеачка група на Н.У. Танец во Плетенка на МТВ

Машката пеачка група на Н.У. Танец во Плетенка на МТВ
1234567891011121314151617181920212223