Галерија

 

 

ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈА 65 години Н.У. “ТАНЕЦ”

ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈА 65 години Н.У. “ТАНЕЦ”

НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА Н.У. “ТАНЕЦ”

НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА Н.У. “ТАНЕЦ”

Промоција на првото комерцијално ЦД и ДВД од Танец во соработка со Југотон

Промоција на првото комерцијално ЦД и ДВД од Танец во соработка со Југотон

Настап за Јавно Обвинителство на Република Македонија

Настап за Јавно Обвинителство на Република Македонија

Настап на Н.У. Танец на Официјалната посета на Заменик Претседателот на С.Р. Виетнам, Г-ѓа Нгујен Ти Зоан на Р. Мaкедонија

Настап на Н.У. Танец на Официјалната посета на Заменик Претседателот на С.Р. Виетнам, Г-ѓа Нгујен Ти Зоан на Р. Мaкедонија

Ревија на народни носии на Н.У. Танец

Ревија на народни носии на Н.У. Танец

Посета на Вања Лазарова на Танец Vanja Lazarova pays a visit to Tanec

Посета на Вања Лазарова на Танец
Vanja Lazarova pays a visit to Tanec

Форум на Славјански Култури

Форум на Славјански Култури

Есенски Музички Свечености

Есенски Музички Свечености

Средба на генерации по повод 65 години од постоење на Танец

Средба на генерации  по повод 65 години од постоење на Танец
1234567891011121314151617181920212223