Галерија

 

 

Концерт во Макарска - Хрватска

Концерт во Макарска - Хрватска

Концерт во Задар - Хрватска

Концерт во Задар - Хрватска

Заеднички концерт на Ладо и Танец во Загвозд - Хрватска

Заеднички концерт на Ладо и Танец во Загвозд - Хрватска

Концерт во Меџугорје - Хрватска

Концерт во Меџугорје - Хрватска

10 години од падот на авионот на Претседателот на Р.М. Борис Трајковски. Танец со своја делегација скромно го обележа ипосети меморијлниот споменик Матича Брдо крај Мостар.

10 години од падот на авионот на Претседателот на Р.М. Борис Трајковски. Танец со своја делегација скромно го обележа ипосети меморијлниот споменик Матича Брдо крај Мостар.

Концерт во Τsrmarinono Negush (Μαρίνα Νάουσας)

Концерт во Τsrmarinono Negush (Μαρίνα Νάουσας)

Концерт во Виница

Концерт во Виница

Концерт во Пехчево

Концерт во Пехчево

Вокално инструментален концерт во Дојран

Вокално инструментален концерт во Дојран

Свечено Отварање на Балкански Фестивал - Охрид

Свечено Отварање на Балкански Фестивал - Охрид
1234567891011121314151617181920212223