Галерија

 

 

Целовечерен концерт на 11 Интернационален Фолклорен Фестивал во Велес

Целовечерен концерт на 11 Интернационален Фолклорен Фестивал во Велес

Отварање на 53, Балкански Фестивал на Народни Песни и Игри со Цeловечерен Концерт на Н.У. Танец. Сцената на Долни Сарај - Охрид

Отварање на 53, Балкански Фестивал на Народни Песни и Игри со Цeловечерен Концерт на Н.У. Танец. Сцената на Долни Сарај - Охрид

Уметниците Даруваат Живот – III та Голема Крводарителна Акција во Н.У.Танец

Уметниците Даруваат Живот – III та Голема Крводарителна Акција во Н.У.Танец

Целовечерен Концерт во за Републички Совет за Безбедност на Сообраќајот на Патиштата

Целовечерен Концерт во за Републички Совет за Безбедност на Сообраќајот на Патиштата

Концерт во Демир Хисар по повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ”

Концерт во Демир Хисар по повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ”

Танец и Црвен Крст на Република Македонија

Танец и Црвен Крст на Република Македонија

Македонија за Гинис

Македонија за Гинис

Концерт во Валандово по повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ”

Концерт во Валандово по повод 65 години Н.У. “ТАНЕЦ”

Свечено отворање на 70 конгрес на ФИАФ во Скопје

Свечено отворање на 70 конгрес на ФИАФ во Скопје

Концерт во Разлог – Бугарија

Концерт во Разлог – Бугарија
1234567891011121314151617181920212223